Sorteer op:

Vindt u het belangrijk om uw gezicht tegen rondvliegende splinters, vonken en schadelijke stoffen te kunnen beschermen? Wij ook! Daarom bestelt u bij Tooltopper eenvoudig een gelaatsscherm waarmee u onnodige risico’s eenvoudig tot een minimum kunt beperken. In ons brede assortiment is dit onmisbare onderdeel verkrijgbaar zowel met als zonder helm. Scharnieren en andere verbindingsstukken om deze bescherming aan uw hoofddeksel te bevestigen, vindt u eveneens bij Tooltopper. Bestel daarom bij ons uw gelaatsscherm online!

Kunststof gelaatsscherm

Bent u op zoek naar beschermingsmiddelen met een kwaliteit waar u van op aan kunt? Dan is een kunststof gelaatsscherm precies wat u zoekt! U kunt uw gezicht hiermee zo volledig mogelijk behouden voor wat voor ongelukken dan ook. Bovendien zijn onze schermen eenvoudig opklapbaar, zodat u geniet van voldoende comfort wanneer u even niet aan het werk bent. Voor verschillende vakgebieden is een kunststof gelaatsscherm heel erg handig - in sommige gevallen zelfs verplicht! Wilt u graag aan alle gestelde regels van uw werkruimte kunnen voldoen? Dan is een veiligheidshelm kopen een verstandige keuze.

3M gelaatsscherm

Wanneer u vaak een losse helm draagt die echter geen bescherming biedt voor uw gezicht, dan kunt u hier een los 3M gelaatsscherm aan vastmaken. Om deze praktische vorm van hoofdbescherming te kopen gaat u natuurlijk naar Tooltopper! Ons brede assortiment heeft alles wat u nodig heeft om veilig uw werk te kunnen doen. Kunt u bovendien wel beschermfolie voor uw 3M gelaatsscherm gebruiken? Dan is een bezoek aan ons brede online aanbod zeer zeker de moeite waard!

Gelaatsscherm Honeywell

Houd een perfect zicht op uw werkzaamheden terwijl u een geavanceerd gelaatsscherm van Honeywell draagt! Bij Tooltopper vindt u onder andere het Perforama Nova model, waar een coating op is aangebracht die condens tegengaat. Ook statische elektriciteit maakt geen schijn van kans en dat geldt tevens voor uv-straling. Dit gelaatsscherm van Honeywell werkt echter niet verduisterend. Mocht dit belangrijk voor u zijn, dan kunt u beter een hoge kwaliteit lashelm kopen. Waar? Bij Tooltopper natuurlijk!

Gelaatsscherm bestellen

Wilt u op eventuele gevaren in en rond uw werkplek voorbereid zijn en een passend gelaatsscherm bestellen? Dan doet u er goed aan om deze uit te kiezen bij Tooltopper! Onder andere verstelbare modellen zijn bij ons volop verkrijgbaar. Dit betekent dat u bij ons een gelaatsscherm kunt bestellen dat eenvoudig aan de omvang van uw hoofd aan te passen is. Staan comfort en veiligheid tijdens uw werkzaamheden hoog bij u in het vaandel? Dan vindt u in het brede assortiment van Tooltopper precies wat u zoekt!

 

Bezig met laden...