Sorteer op:
Uvex Veiligheidshelm Airwing B-S-WR Geventileerd Wit
3M™ Peltor™ Veiligheidshelm G3000 Geventileerd Blauw
3M™ Peltor™ Veiligheidshelm G3000 Geventileerd Lichtblauw
3M™ Peltor™ Veiligheidshelm G3000 Geventileerd Wit
3M™ Zweetband Voor Veiligheidshelmen 10 Stuks
Tricorp Cap Reflectie 653002Oranje
De vlamboog Laspet Vlamvertragend Katoen mt 7-3/8 - 59
Portwest Veiligheidshelm Endurance PS53 Zonder Ventilatie Wit
Kask Veiligheidshelm Zenith Zonder Ventilatie Wit
North Veiligheidshelm Medium Wit
3M™ Peltor™ Veiligheidshelm G3000 Geventileerd Geel
Kelfort Veiligheidshelm KEL-BDB Geventileerd Blauw
Kelfort Veiligheidshelm KEL-BDB Geventileerd Geel
Kelfort Veiligheidshelm KEL-BDB Geventileerd Wit
Schuberth Veiligheidshelm SUP Wit I-79GD
3M™ Beanie Zware Thinsulate RC33 Marineblauw
Helly Hansen Kensington Beanie - Zwart STD
UVEX Veiligheidshelm - wit
Edge Veiligheidshelm Whistler HDPE 4-Punts Textiel Binnenwerk Zonder Ventilatie Zwart
DELTAPLUS Veiligheidshelm Quartz-Up Geventileerd Groen
DELTAPLUS  Geventileerd Wit
3M™ Peltor™ Headset DAB+ & FM-radio HRXD7P3 Zwart
3M™ Peltor™ Veiligheidshelm G3000 Geventileerd Geel
3M™ Peltor™ Veiligheidshelm G3000 Geventileerd Groen
Pagina

Veiligheidshelm kopen

Neemt u het liefst het zekere voor het onzekere? Dan is een veiligheidshelm kopen om u te beschermen tijdens uw werkzaamheden wel zo verstandig! Deze is in allerlei modellen, kleuren en maten beschikbaar bij Tooltopper. Voor iedere industrie vindt u dan ook al gauw het best passende exemplaar in ons ruime aanbod! Zo kunt u bij ons de perfecte hoofdbescherming kopen wanneer u in de boomverzorging werkzaam bent, waarbij niet alleen uw ogen maar ook uw oren beschermd worden. Natuurlijk bieden wij u ook de mogelijkheid om een veiligheidshelm te kopen die aan alle eisen voldoet die door de bouw gesteld worden.

Veiligheidshelm en cap kopen

Om volledig op alle risico’s van uw vak voorbereid te zijn, wilt u natuurlijk het liefste een veiligheidshelm en cap kopen. Bij ons vindt u diverse modellen waar u oor- en oogkappen eenvoudig kunt toevoegen! Wilt u uw gezicht volledig kunnen bedekken? Dan is de aanschaf van een gelaatsscherm zeer verstandig. Deze voorkomt dat vonken en splinters u kunnen hinderen of verwonden. De meest complete hoofdbescherming vindt u in ons brede aanbod. Een veiligheidshelm en cap kopen doet u dan ook bij Tooltopper!

Veiligheidshelm en muts kopen

Niet alleen uw werk - maar ook de weersomstandigheden kunnen een grote rol spelen bij comfort en veiligheid in de arbeidsomgeving. Daarom kunnen we u van harte aanbevelen om een veiligheidshelm én muts te kopen wanneer u voor uw werkzaamheden de kou moet trotseren! De kille buitenlucht kan in dergelijke situaties immers uw grootste vijand zijn. Wilt u zich hierdoor niet laten belemmeren? Dan is een veiligheidshelm en muts samen kopen bij Tooltopper natuurlijk dé oplossing!

Veiligheidshelm bouw kopen

Soms heeft u gewoonweg geen keuze en zijn bepaalde beschermingsmaatregelen verplicht. Een veiligheidshelm voor in de bouw kopen is daar een goed voorbeeld van. Wanneer uw hoofd niet beschermd is op een bouwplaats, wordt u de toegang geweigerd. En dat is best logisch, want zeg nou zelf; u zou toch ook geen metaal gaan bewerken zonder een lashelm te kopen? In andere werkomgevingen is het vermijden van onnodige risico’s net zo goed van groot belang. Gelukkig is een veiligheidshelm voor in de bouw kopen bij Tooltopper voordelig en eenvoudig!

 

Bezig met laden...