lasbescherming

Sorteer op:
Pagina

Lashelm kopen

Uw ogen krijgen nogal wat te verduren wanneer u gaat lassen zonder gepaste bescherming. Daarom is een hoge kwaliteit lashelm kopen ook heel belangrijk! Hiermee wordt tevens de rest van uw gezicht volledig beschermd tegen opspattende vonken. Zoekt u een totaalleverancier die alles biedt wat u nodig heeft? Dan is hoofdbescherming kopen bij Tooltopper wel zo verstandig! In ons brede aanbod vindt u voor iedere industrie de juiste oplossing. Zo gaat u altijd volledig voorbereid aan de slag. Metaalbewerking begint dan ook bij een lashelm kopen uit het brede aanbod van Tooltopper!

Welke lashelm kopen

Uw persoonlijke mate van ervaring met laswerk en uw budget bepalen welke lashelm kopen het verstandigste is. Ervaren lassers kunnen perfect uit de voeten met een zogeheten ‘passieve’ lashelm, terwijl een beginner misschien liever voor de iets duurdere automatische variant gaat. Het verschil zit hem erin dat deze laatste voorzien zijn van een lens die reageert op het aanwezige licht. Zo wordt positioneren ook een stuk gemakkelijker. Bedenk u wel dat deze gezichtsbescherming op batterijen loopt. Weet u nog steeds niet helemaal zeker welke lashelm kopen in uw situatie het verstandigste is? Neem dan contact op met onze experts!

Lashelm lasruit kopen

U wilt natuurlijk te allen tijde op het gelaatsscherm, dat speciaal voor laswerkzaamheden bedoeld is, kunnen vertrouwen. Daarom is voor uw lashelm een losse lasruit kopen zeer verstandig wanneer het oude exemplaar beschadigd of vervuild is geraakt. Bij Tooltopper zijn deze van uiteenlopende merken in diverse kleuren verkrijgbaar. Het is zeer verstandig om voor uw lashelm een lasruit te kopen en op voorraad te houden. Zo kunt u deze direct vervangen wanneer dit nodig is!

Lashelm speedglas kopen

Wanneer u in de bouw werkzaam bent, is een betrouwbare veiligheidshelm kopen onontbeerlijk. U weet immers nooit wat er kan gebeuren. Dezelfde logica is op laswerk van toepassing. Zo kunt u bij Tooltopper voor uw lashelm speedglas kopen om uw taken te vergemakkelijken. Dit scherm verduistert automatisch met een razende snelheid wanneer de lichtomstandigheden daarom vragen. Bij Tooltopper kunt u eenvoudig een lashelm met speedglas kopen als een los scherm om de huidige te vervangen. Ondanks de beschermende duisternis precies zien waar u mee bezig bent? Tooltopper maakt het mogelijk!