Sorteer op:
DELTAPLUS Veiligheidsbril Fuego voor Veiligheidshelm
MSA Veiligheidshelm V-GARD 950 Met Gelaatscherm Zonder Ventilatie Wit
Uvex Veiligheidshelm Airwing B-S-WR Geventileerd Blauw
Uvex Veiligheidshelm Pheos B Geventileerd Zwart
Uvex Veiligheidshelm Pheos B Geventileerd Zwart
Uvex Veiligheidshelm Airwing B-S-WR Geventileerd Geel
3M™ 3M™ Gelaatscherm Transparant 5F-11 Polycarbonaat Vizier
3M™ Peltor™ Veiligheidshelm G3000 Geventileerd Wit
3M™ Peltor™ Veiligheidshelm G3000 Geventileerd Rood
Tricorp Cap Reflectie 653002Yellow
Tricorp Cap Reflectie 653002Oranje
Tricorp Cap Reflectie 653002Navy
. Gebreide Muts - Acryl Royal
. Gebreide Muts - Acryl Rood
. Gebreide Muts - Acryl Navy
. Baseball Cap Navy/Wit
DELTAPLUS Veiligheidshelm Zircon I Zonder Ventilatie Oranje
Voss Veiligheidscap Bump Classic Kobalt Blauw
Voss Veiligheidscap Bump Classic Oranje
3M™ Kunststof Binnenwerk voor Veiligheidshelmen Peltor G2N Zwart
3M™ Leren Binnenwerk voor Veiligheidshelmen Peltor G2D Zwart
. Spatruit Binnenzijde Special 51X105X1 Mm
. Zweetband Voor Lashelm Vzv Klitteband
North Hoofdband Vl4444616
Optrell Spatruit Optrell 444995009

Hoofdbescherming kopen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom doet u er zeer verstandig aan om hoofdbescherming te kopen bij een specialist op dit gebied! En laat Tooltopper nou net een expert zijn wanneer het op persoonlijke bescherming aankomt. Of u nu een lashelm wilt kopen om uw ogen te beschermen of een muts die u behoedt voor de kou, bij ons vindt u precies wat u nodig heeft. Wilt u perfect voorbereid aan het werk gaan? Door uw hoofdbescherming te kopen bij Tooltopper hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken!

Hoofdbescherming kopen helm

In ons brede assortiment vindt u alleen maar topkwaliteit hoofdbescherming! Het kopen van een helm is bij Tooltopper bovendien eenvoudig én voordelig. Deze heeft u uiteraard in verschillende soorten en maten. Zo kunt u een gekleurde veiligheidshelm kopen die precies past bij uw werkuniform en bovendien aan alle veiligheidsvoorschriften van uw vakgebied voldoet. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om toebehoren voor uw hoofdbescherming te kopen. Rust uw helm bijvoorbeeld uit met een neklap, kinbescherming of vervangend binnenwerk.

Hoofdbescherming kopen gelaatsscherm

Komen er nogal eens vonken, splinters en andere minuscule projectielen op u afvliegen tijdens uw werkzaamheden? Dan is hoofdbescherming kopen in de vorm van een gelaatsscherm zeer verstandig. Hiermee worden uw ogen, mond en neus behoed voor allerlei verwondingen. Heeft u specifieke eisen voor uw veiligheidsaccessoires? Voor onder andere de bosbouw en de zware industrie kunt u bij ons passende hoofdbescherming kopen. Kies bijvoorbeeld een gelaatsscherm uit dat voorzien is van oorkleppen wanneer u met luid materieel aan de slag gaat!

Hoofdbescherming online kopen

Bij Tooltopper kunt u de hoogste kwaliteit hoofdbescherming online kopen voor een aantrekkelijke prijs. Profiteer van de beste merken en de meest volledige veiligheidsmaatregelen die u kunt uitkiezen op basis van soort, kleur, fabrikant en veiligheidsnormering. Ieder vak kent natuurlijk wel zijn risico’s. Maar dankzij Tooltopper bent u in staat om deze aanzienlijk te verminderen door uw hoofdbescherming online te kopen! Maak een keuze uit ons brede assortiment en begin volledig voorbereid aan uw dagelijkse bezigheden.

 

Bezig met laden...