Sorteer op:
. Opklapbare Glashouder Kl Zwart Multi Vision Lashelm Glasmt 51X108Mm
3M™ Peltor Nekflap GR1C voor Veiligheidshelm Oranje
. Lasglas Sundstrom Sr83 60X110 Kl.10
3M™ Speedglas Voorfilter ADFLO Special
3M™ Speedglas Deeltjesfilter ADFLO 9000
Multivision Automatische Lashelm Carbon Look
North Lashelm Prota Shell Baby 50X108Mm
Optrell Spatruit Optrel Ose A 2St Gebogen Polycarbonaat
Scott Cap Marineblauw HC25RP Marine
Portwest Veiligheidshelm Endurance PS53 Zonder Ventilatie Wit
Portwest Veiligheidshelm Endurance PS53 Zonder Ventilatie Oranje
Portwest Veiligheidshelm Endurance PS53 Zonder Ventilatie Fluor-Geel
Portwest Veiligheidshelm Endurance PW55 Geventileerd Geel
. Hygienemuts Wegwerp Wit A 100 Stuks
Kask Veiligheidshelm Zenith Zonder Ventilatie Blauw
Kask Veiligheidshelm Zenith Zonder Ventilatie Rood
Kask Veiligheidshelm Zenith Zonder Ventilatie Geel
Kask Veiligheidshelm Zenith Zonder Ventilatie Wit
Kask Veiligheidshelm Zenith Geventileerd Geel
Honeywell Nomaz Zweetband voor Veiligheidshelmen Set 10 Stuks
. Veiligheidshelm Auboueix Iris Met Pc Veiligheidsbril Wit
Interclothing Pp Mob Cap Blauw 100 Stuks
North Veiligheidshelm Medium Wit
3M™ Speedglas Vonkenvanger - Adflo 9000 ADFLO 9000

Hoofdbescherming kopen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom doet u er zeer verstandig aan om hoofdbescherming te kopen bij een specialist op dit gebied! En laat Tooltopper nou net een expert zijn wanneer het op persoonlijke bescherming aankomt. Of u nu een lashelm wilt kopen om uw ogen te beschermen of een muts die u behoedt voor de kou, bij ons vindt u precies wat u nodig heeft. Wilt u perfect voorbereid aan het werk gaan? Door uw hoofdbescherming te kopen bij Tooltopper hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken!

Hoofdbescherming kopen helm

In ons brede assortiment vindt u alleen maar topkwaliteit hoofdbescherming! Het kopen van een helm is bij Tooltopper bovendien eenvoudig én voordelig. Deze heeft u uiteraard in verschillende soorten en maten. Zo kunt u een gekleurde veiligheidshelm kopen die precies past bij uw werkuniform en bovendien aan alle veiligheidsvoorschriften van uw vakgebied voldoet. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om toebehoren voor uw hoofdbescherming te kopen. Rust uw helm bijvoorbeeld uit met een neklap, kinbescherming of vervangend binnenwerk.

Hoofdbescherming kopen gelaatsscherm

Komen er nogal eens vonken, splinters en andere minuscule projectielen op u afvliegen tijdens uw werkzaamheden? Dan is hoofdbescherming kopen in de vorm van een gelaatsscherm zeer verstandig. Hiermee worden uw ogen, mond en neus behoed voor allerlei verwondingen. Heeft u specifieke eisen voor uw veiligheidsaccessoires? Voor onder andere de bosbouw en de zware industrie kunt u bij ons passende hoofdbescherming kopen. Kies bijvoorbeeld een gelaatsscherm uit dat voorzien is van oorkleppen wanneer u met luid materieel aan de slag gaat!

Hoofdbescherming online kopen

Bij Tooltopper kunt u de hoogste kwaliteit hoofdbescherming online kopen voor een aantrekkelijke prijs. Profiteer van de beste merken en de meest volledige veiligheidsmaatregelen die u kunt uitkiezen op basis van soort, kleur, fabrikant en veiligheidsnormering. Ieder vak kent natuurlijk wel zijn risico’s. Maar dankzij Tooltopper bent u in staat om deze aanzienlijk te verminderen door uw hoofdbescherming online te kopen! Maak een keuze uit ons brede assortiment en begin volledig voorbereid aan uw dagelijkse bezigheden.

 

Bezig met laden...