Sorteer op:
Commandomuts Marineblauw
. Klassieke Pet Marineblauw
3M™ Peltor™ Veiligheidshelm G3000 Geventileerd Groen
3M™ Bevestigingsset Voor V4 Vizieren V412
3M™ Peltor™ Veiligheidshelm G3000 Zonder Ventilatie Wit
3M™ Bosbouwscherm G500 Met Oorkap G500V5CO
3M™ Peltor™ Veiligheidshelm G3000 Geventileerd Geel
. Spatruit Translight 97X110
Handlaskap - Weldy 100X120mm
De vlamboog Laspet Vlamvertragend Katoen mt 7-3/8 - 59
. Monkeyface 445552348

Op voorraad

3M™ V5 Bevestigingskit G22 G3000 T.B.V. Vizier Zwart
. Complete Hoofdband Airduct Incl. Zweetband/Airduct
3M™ Veiligheidshelmbevestiging P3E-Adapter Zwart
Multivision Opklapbare Lashelm 51x108mm
Multivision Lashelm Opklapbare Glashouder 51x108mm
. Buitenspatruit M V Deluxe 90X110Mm
Weldsafe Lasglas 100X120 Kl.11
Weldsafe Spatruit Spectralite 90X110 Pe
Weldsafe Buitenspatruit Polycarbonaat 93X111mm
Weldsafe Lasglas 51x108mm Kl.11
Weldsafe Lasglas 51X108 Kl.09
Honeywell Safety Products Popweld nova 51X108MM
North Lashelm Gamador 90X110 Opklap

Hoofdbescherming kopen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom doet u er zeer verstandig aan om hoofdbescherming te kopen bij een specialist op dit gebied! En laat Tooltopper nou net een expert zijn wanneer het op persoonlijke bescherming aankomt. Of u nu een lashelm wilt kopen om uw ogen te beschermen of een muts die u behoedt voor de kou, bij ons vindt u precies wat u nodig heeft. Wilt u perfect voorbereid aan het werk gaan? Door uw hoofdbescherming te kopen bij Tooltopper hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken!

Hoofdbescherming kopen helm

In ons brede assortiment vindt u alleen maar topkwaliteit hoofdbescherming! Het kopen van een helm is bij Tooltopper bovendien eenvoudig én voordelig. Deze heeft u uiteraard in verschillende soorten en maten. Zo kunt u een gekleurde veiligheidshelm kopen die precies past bij uw werkuniform en bovendien aan alle veiligheidsvoorschriften van uw vakgebied voldoet. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om toebehoren voor uw hoofdbescherming te kopen. Rust uw helm bijvoorbeeld uit met een neklap, kinbescherming of vervangend binnenwerk.

Hoofdbescherming kopen gelaatsscherm

Komen er nogal eens vonken, splinters en andere minuscule projectielen op u afvliegen tijdens uw werkzaamheden? Dan is hoofdbescherming kopen in de vorm van een gelaatsscherm zeer verstandig. Hiermee worden uw ogen, mond en neus behoed voor allerlei verwondingen. Heeft u specifieke eisen voor uw veiligheidsaccessoires? Voor onder andere de bosbouw en de zware industrie kunt u bij ons passende hoofdbescherming kopen. Kies bijvoorbeeld een gelaatsscherm uit dat voorzien is van oorkleppen wanneer u met luid materieel aan de slag gaat!

Hoofdbescherming online kopen

Bij Tooltopper kunt u de hoogste kwaliteit hoofdbescherming online kopen voor een aantrekkelijke prijs. Profiteer van de beste merken en de meest volledige veiligheidsmaatregelen die u kunt uitkiezen op basis van soort, kleur, fabrikant en veiligheidsnormering. Ieder vak kent natuurlijk wel zijn risico’s. Maar dankzij Tooltopper bent u in staat om deze aanzienlijk te verminderen door uw hoofdbescherming online te kopen! Maak een keuze uit ons brede assortiment en begin volledig voorbereid aan uw dagelijkse bezigheden.

 

Bezig met laden...