oogspoelflessen

Sorteer op:

Oogspoelfles

Hoe voorzichtig u ook te werk gaat, er kan altijd iets mis gaan. Dat is menselijk. Maar wanneer uw zicht risico loopt, is het belangrijk om altijd een oogspoelfles bij de hand te hebben. Deze bestelt u eenvoudig en voordelig bij Tooltopper. Wij hebben verschillende exemplaren voor u, plus diverse accessoires die het gebruik ervan aanzienlijk vergemakkelijken. Neem een kijkje in ons brede aanbod en selecteer bij Tooltopper de oogspoelfles die bij uw werkzaamheden past.

Oogspoelfles met houder

Heeft u geen oogbescherming gebruikt of is er toch een vonk of splinter langs in uw gezicht gevlogen? In zo’n situatie is een oogspoelfles met houder extra handig. Deze laatste kunt u immers op een specifieke plek aan de muur bevestigen, zodat u de reiniger altijd weet te vinden. Besef dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Een oogspoelfles met houder van Tooltopper kan letterlijk en figuurlijk het verschil maken tussen redding en letsel.

Barikos oogspoelfles

Zodra er zich schadelijke stoffen in uw oog bevinden, moeten deze er zo snel mogelijk uit. Door snel te handelen kunt u met behulp van een Barikos oogspoelfles direct erger voorkomen. Binnen zes minuten moet u uw ogen hiermee uitvoerig spoelen, zo’n 15 minuten lang. Dit doet u door het beschermkapje te verwijderen, uw oog boven de opening van de fles te houden en herhaaldelijk in de fles te knijpen. Na een behandeling met een Barikos oogspoelfles is het verstandig om ter controle een arts te raadplegen.

Oogspoelfles bestellen

Wilt u een onmisbare oogspoelfles bestellen? Dan bent u bij Tooltopper absoluut aan het juiste adres! Hier kunt u tevens een beschermende lasbril of veiligheidsbril aanschaffen die de noodzaak van een oogdouche voorkomt. Neem echter altijd het zekere voor het onzekere door bij Tooltopper een oogspoelfles te bestellen en deze op een centrale plek neer te zetten. Zorg dat iedereen in en rond uw werkplaats weet waar deze zich bevindt, zodat iedereen er direct gebruik van kan maken indien nodig!