voet- en beenbescherming

Sorteer op:
Sixton Veiligheidsschoen Instap Laag Lugano Lugano S3

Vanaf € 96,86

Sixton Veiligheidsschoen Instap Laag Lugano Lugano S3 Zwart/Beige

Vanaf € 96,86

Sixton Veiligheidslaars Montana - Wollen Voering/Outdry S3 Donkerbruin

Vanaf € 157,36

Sixton Veiligheidslaars Montana - Air/Outdry S3 Donkerbruin

Vanaf € 157,36

Sixton Veiligheidslaars Montana - Air/Outdry S3 Zwart

Vanaf € 157,36

Sixton Veiligheidslaars Montana - Air S3 Donkerbruin

Vanaf € 127,35

Sixton Veiligheidslaars Montana - Wollen Voering/Outdry S3 Zwart

Vanaf € 157,36

Sixton Veiligheidslaars Zwart Wol Voering Peak Montana

Vanaf € 127,35

Sixton Veiligheidslaars Montana - Wollen Voering S3 Beige/Naturel

Vanaf € 142,60

Sixton Veiligheidsschoen Veter Hoog Corvara Peak Corvara

Vanaf € 137,76

Sixton Veiligheidsschoen Veter Hoog Corvara S3 Zwart

Vanaf € 110,53

Sixton Veiligheidsschoen Veter Hoog Corvara Peak Corvara

Vanaf € 110,53

Pagina

Voetbescherming

Leg het vuur u niet na aan de schenen door degelijke voetbescherming aan te schaffen! Dankzij ons brede assortiment zal dat bij Tooltopper gelukkig geen probleem zijn. Bij ons kunt u onder andere comfortabele en stevige werkschoenen kopen voor zowel heren als dames. Wij hebben diverse kleuren en maten beschikbaar en leveren schoeisel van de beste merken, waaronder Emma, Puma en Sievi. Kunt u in uw werkveld enkel de meest betrouwbare voetbescherming gebruiken? Dan moet u natuurlijk bij Tooltopper zijn!

Dunlop voetbescherming

Niet dat u direct de proef op de som zou moeten nemen, maar u kunt tegen een flink stootje wanneer u onze Dunlop voetbescherming draagt. Tooltopper levert namelijk diverse veiligheidslaarzen. Onder andere voor een model met neuzen en zolen van staal kunt u prima bij ons terecht! Bovendien zijn ze in verschillende kleuren verkrijgbaar, zodat u uw veilige outfit aan kunt passen op de kleuren in de huisstijl van uw onderneming. Op deze manier maakt u zich met Dunlop voetbescherming direct herkenbaar voor collega’s en klanten!

Grisport voetbescherming

Sommige werkzaamheden vereisen dat u enkele uren achtereen op de been bent. Comfortabel schoeisel is daarbij van groot belang! Daarom kunt u bij ons eenvoudig uw Grisport voetbescherming bestellen. Dankzij de slijtvaste zool zult u nog lang van onze modellen profiteren. De hielen van onze werk- en wandelschoenen zijn extra stevig en de neus heeft een beschermende functie. Bereid u voor op een werkdag in hoog comfort met behulp van de Grisport voetbescherming die u voordelig bij Tooltopper bestelt!

Voetbescherming winkel

Alles wat u nodig heeft om zorgeloos aan uw werkdag te beginnen, vindt u bij Tooltopper. En ja, dat geldt ook wanneer u in de agrarische sector werkzaam bent! Naast laarzen hebben we namelijk ook een breed assortiment aan werkklompen voor u. Deze zijn bij ons verkrijgbaar van de merken Strövels, Sika, Husta en Hollandse Klomp. Wilt u extra maatregelen kunnen nemen om aan alle veiligheidseisen te kunnen voldoen? In dat geval; wie de schoen accessoires past, trekken ze aan! U vindt comfortabele werksokken, veters, inlegzolen en meer in de voetbescherming winkel Tooltopper.