klompen

Sorteer op:
Sika Klompen Klomp dichte hiel 88 FLEX S2

Vanaf € 93,53

Strövels Klomp dichte hiel 304 Onbeveiligd

Vanaf € 50,22

Strövels Klomp dichte hiel FLEX 933 Onbeveiligd

Vanaf € 61,71

Strövels Klomp open hiel FLEX 923 Onbeveiligd

Vanaf € 58,08

Strövels Klomp open hiel 303 Onbeveiligd

Vanaf € 45,98

Strövels Klomp dichte hiel ANDREAS SB

Vanaf € 82,28

Sika Klompen Klomp open hiel Comfort 54 SB

Vanaf € 106,96

Sika Klompen Klomp dichte hiel zwart 885 FLEX LBS BL S2

Vanaf € 114,95

Sika Klompen Klomp dichte hiel 883 FLEX S3

Vanaf € 110,05

Sika Klompen Klomp dichte hiel 29 S3

Artikelnummer: VP-SIK00594

Vanaf € 110,05

Sika Klompen Klomp dichte hiel 2530 ONBEVEILIGD

Vanaf € 79,19

Sika Klompen Klomp dichte hiel 19322 S3

Vanaf € 134,73

Pagina

Werkklompen

Horen we u toch echt nou breekt mijn klomp zeggen? Dan wordt het hoog tijd voor een nieuw paar. In ons ruime assortiment vindt u gelukkig topkwaliteit werkklompen in verschillende kleuren, maten en van diverse vooraanstaande merken. Wij leveren u dan ook schoeisel dat aan al uw persoonlijke eisen voldoet, evenals aan de voorwaarden die gelden in uw sector. Bij Tooltopper vindt u vele comfortabele werkklompen en andere vormen van voetbescherming die uw zware werkzaamheden een stuk draaglijker maken!

Sika werkklompen

Uw voeten worden op hun wenken bediend wanneer er Sika werkklompen omheen zitten. De exemplaren van dit gerenommeerde merk staan bekend om hun ideale warmte- en vochtafvoer en het flexibele materiaal waarvan ze zijn gemaakt, zodat u er gemakkelijk in en uit kunt stappen. Daar komt bij dat de zolen zijn vervaardigd uit 100% antislip kunstleer, wat de levensduur van de Sika werkklompen aanzienlijk verlengt. Ook het bovenstuk is voorzien van een coating met dit materiaal, waardoor uw schoeisel bijzonder goed tegen chemicaliën bestand is!

Strövels werkklompen

Zweedse kwaliteit, geproduceerd op Nederlandse bodem; dat zijn de welbekende Strövels werkklompen! Profiteer van een stevige leren bekleding die over een duurzame PU-leren zool zit voor extra duurzaamheid. Bij Tooltopper kunt u bovendien verschillende schoen accessoires bestellen, zodat uw schoeisel extra comfortabel zit. Dat is wel belangrijk wanneer u de hele dag op de been bent, vindt u niet? Kies daarom voor Strövels werkklompen om een lange dag met groot gemak door te komen!

Witte werkklompen

Bent u op zoek naar schoeisel dat qua kleur perfect past bij de huisstijl van uw bedrijf? Kies dan bijvoorbeeld voor witte werkklompen voor een prachtig geheel met de rest van uw kleding! Dit is sowieso een populaire keuze, aangezien deze neutrale tint overal bij past. U kunt bovendien ook werkschoenen kopen in dezelfde kleur. Tot slot heeft u bij Tooltopper de keuze uit witte werkklompen met een open of dichte hiel.

Werkklompen kopen

In welke sector u ook maar werkzaam bent, bij Tooltopper kunt u voor een scherpe prijs de beste werkklompen kopen die u zich maar kunt wensen! Ook andere vormen van voet- en beenbescherming zijn bij ons verkrijgbaar. Zo zorgen onze veiligheidslaarzen ervoor dat u onder andere tegen natte voeten beschermd blijft. Wilt u dergelijk schoeisel samen met uw werkklompen kopen? Dan is een bezoek aan de online winkel van Tooltopper absoluut de moeite waard!