meer veiligheidskleding

Sorteer op:
Pagina

Veiligheidskleding

Wanneer u zonder zorgen aan de slag wilt kunnen en aan alle veiligheidsverplichtingen in uw vakgebied wilt voldoen, heeft u daar natuurlijk wel een passende outfit voor nodig. Gelukkig kunt u volop vertrouwen op de topkwaliteit veiligheidskleding van Tooltopper! Wij bieden u de keuze uit de allerbeste merken, waaronder Hydrowear, Fristads en Blåkläder. Vanuit ons brede aanbod bestelt u bovendien eenvoudig de beste accessoires, waaronder riemen, kniebeschermers en regenpakken. Bij Tooltopper vindt u dan ook precies de veiligheidskleding die u voor uw werkzaamheden nodig heeft!

Veiligheidskleding Havep

Om een topkwaliteit outfit samen te stellen, kiest u natuurlijk voor de veelzijdige veiligheidskleding van Havep! Zo kunt u bij Tooltopper in iedere gewenste kleur, model, merk en maat uw nieuwe werkbroek kopen. Selecteer snel en eenvoudig een comfortabel en ergonomisch model waar enige rek in zit en dat van allerlei handige zakken is voorzien. Bovendien hebben we tussen onze veiligheidskleding van Havep verschillende broeken met duidelijke signaalkleuren voor u! Maak met Tooltopper uw werkkleding - en dat van uw personeel - helemaal compleet met kwaliteit van Nederlandse bodem.

Veiligheidskleding Tricorp

Heeft u een nieuw shirt of een softshelljas nodig om uw werkzaamheden veilig en comfortabel uit te kunnen voeren? Geen probleem! Bij Tooltopper is de soepele veiligheidskleding van Tricorp in vele soorten en maten beschikbaar. Kies daarom werkjassen en -shirts uit in kleuren die passen bij de huisstijl van uw onderneming. Ook een warme werktrui behoort uiteraard tot de vele mogelijkheden die we u kunnen bieden. Pas met veiligheidskleding van Tricorp uit het brede Tooltopper aanbod uw outfit eenvoudig aan uw omstandigheden aan!

Vlamvertragende veiligheidskleding

Tooltopper voorziet u graag van een complete outfit die zich op de vereisten van uw beroepsgroep is aangepast. Daarom kunt u ook uw vlamvertragende veiligheidskleding bij ons bestellen! Onder andere een Amerikaanse overall uit deze categorie is in onze digitale winkel verkrijgbaar. Werken uw personeelsleden en uzelf met brandbare stoffen of in een omgeving waar met enige regelmaat vonken op u af kunnen vliegen? Dan komt de vlamvertragende veiligheidskleding uit het brede aanbod van Tooltopper zeker van pas!

Veiligheidskleding kopen

Bekijk ons ruime assortiment om voor een scherpe prijs uw veiligheidskleding te kopen! Zowel voor heren als dames hebben wij alle kledingstukken die u maar nodig kunt hebben om comfortabel en beschermd de meest uiteenlopende handelingen uit te kunnen voeren. Daarbij zorgen zakken en haken aan onze broeken en jassen ervoor dat u uw gereedschap op handige wijze overal mee naartoe kunt nemen. Wanneer u topkwaliteit veiligheidskleding gaat kopen, denkt u natuurlijk meteen aan Tooltopper!